Вiддiлення КЛУБУ «КНЯЗЬ». МІСТО СУМИ

Нікому не секрет що Клуб Історичної реконструкції Князь представлений не тільки в Харкові, а має також і Сумське відділення. І сьогодні ми детальніше розповімо про нього.
Сумське відділення клубу Князь має досить довгу та цікаву історію ще до моменту їхнього приєднання в нашу клубну спільноту; Вона розтягується більш ніж на 10 років коли пара ентузіастів, яка полюбляла рольові ігри вирішила зробити свій клуб в Сумах. До речі одним із перших то це був то – це безмінний капітан Сумського вже відділення Князь Суми Борис Башкатов.
_
Але з плином часу бійці розвивались в складі Альянсу Акра вони також брали участь у першому чемпіонаті світу з ІСБ (історичного середньовічного бою» Битва націй у 2010 році. Представники Сум традиційно входили в кращі состави збірної України і гарно себе показували на всіх турнірах які могли тільки відвідати. З плином часу їх колектив тільки розширявся і поповнювався новими перспективними бійцями, які за доброю традицією також ставали топовими бійцями збірної України.
З часом Альянс Акра втратив свою велич, та розпався. Суми залишились самі по собі і тоді, став вибір куди розвиватись далі. Як згадує про ті події капітан Сумського відділення Борис Башкатов «Я пам’ятаю, що ми з хлопцями міркували. Що робити далі. Довго сперечались, але вирішили тоді доєднатись до якогось клубу, який має сильних бійців, що ми змогли сформувати крутий состав для нових перемог»
Зі згадок Ільяса Вишутіна капітана КІР Князь «Я пам’ятаю як Боря приїхав до нас на оглядини, ми довго розмовляли і про минуле і про майбутнє. Але змогли домовитись і зрозуміли, що далі – ми одна команда»


_
На сьогодні Сумське відділення Клубу Князь Суми представлена також в усіх топових составах клубу. Їх кількість стала значно більшою, та покращився матеріально технічний стан. А головне Клуб князь став надійною командою однодумців ба міцних бійців який чудово себе показує на турнірах!

Клуб Князь © 2020

Facebook messenger