НАШОМУ КЛУБУ «КНЯЗЬ» ВИПОЛНИЛОСЯ 20 РОКІВ.

С

 

ьогодні Клубу історичної реконструкції Князь виповнюється 20 років. Рівно 20 років тому невеликою групою ентузіастів на чолі з Антоном Трубніковим були заснований клуб Князь. 20 років розвитку не пройшли не помітно. З невеликого клубу перерости в один з найбільших та найтитулованіших клубів не тільки України, а і світу.

Який має відділення по різних куточкам світу: Англія, Італія, США. За плечима у клубу історичної реконструкції Князь безліч нагород світового рівня. Клуб Князь ЄДИНИЙ Український клуб який підіймався на п’єдестал «Buhurt Prime» в Монако.
Клуб Князь має свою майстерню, яка допомагає у забезпеченні бійців необхідним обладунком, бо дня клубу кожен боєць неоціненний і він повинен завжди мати найкращий комплект.

З 20 років Клубом історичної реконструкції Князь було організовано безліч різних турнірів. Клуб історичної реконструкції Князь був присутнім на всіх чемпіонатах світу з історичного середньовічного бою «Битва націй», при чому доволі результативно.
Тому ми приймаємо вітання та вітаємо всіх причетних до клубу і до його розвитку, тому ми вітаємо всіх ветеранів клубу які були з нами продовж довгого часу.

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ клуб Князь!

Клуб Князь © 2020

Facebook messenger