Підсумки 2018 року

Підводячи підсумки минулого року, можна сміливо сказати, що клубу «Князь» є чим пишатися і є чого прагнути, щоб стати ще краще!

Ми раді, що в цьому році ми розширилися, завдяки вступу клубу «Акра» Суми у наші ряди відкривши відділення «Князь-Суми» з незмінним лідером — Борисом Башкатовим. А також раді, що тепер з нами талановитий і перспективний боєць – Олексій Підрядчиков. Також у нашому бойовому складі з’явилися представниці прекрасної статі — Шовкопляс Алла і Тимченко Карина!

Завдяки значному розширенню нашого клубу, на кваліфікаційному Чемпіонаті України до збірної України-2018 (лютий 2018 р. ) клуб «Князь» вперше виставив свій повний склад команди «21 проти 21», посівши 3 місце в цій номінації, і три особистих склади «5 проти 5 », де команда« Князь-1» стала срібним призером. А з огляду на той факт, що команда, яка посіла 1 місце в номінації «5 проти 5″ не поїхала на Чемпіонат світу «Битва Націй», перша «п’ятірка» клубу «Князь» представляла Україну на «Битві Націй-2018», як команда «Україна -1» і наші хлопці показали дуже хороший результат — 4 місце на світовому п’єдесталі!

Клуб «Князь» брав активну участь у багатьох турнірах і фестивалях на території України і представляв свою країну на міжнародній арені. Ми двічі підтвердили, що «п’ятірка» «Князь-1» — найсильніша в Україні, зайнявши 1 місце на всеукраїнському фестивалі «Стара Фортеця», м. Тростянець та 1 місце на Відкритому Чемпіонаті України з ІСБ — кваліфікаційному турнірі до збірної України з ІСБ. Ми довели, що гідні представляти нашу країну першим номером на Чемпіонаті Світу «Битва Націй — 2019», який пройде в Сербії в травні 2019 року.

 

Ільяс Вишутін чудово провів серію професійних поєдинків в Монако на турнірі WMFC «MONACO KNIGHT CHALLENG» і в Талліні на турнірі «Reval knight tournament», де здобув ще дві золоті медалі для клубу.

Ми пишаємося нашими юніорами з відділення «Князь-Джуніор». З кожним місяцем хлопців та дівчат у нашому клубі стає все більше, і вони успішно беруть участь у різноманітних турнірах,де гідно представляють наш клуб. Все це завдяки наполегливим тренуванням!
Наші хлопці в складі збірної України з сучасного мечового бою зайняли 2 і 3 місце у командних боях на Чемпіонаті Європи з СМБ, який проходив у березні в місті Мінськ. А також збірна України отримала нагороду — 2 місце в медальному заліку!

На міжнародному турнірі з СМБ ,в рамках фестивалю «Зов Героїв» , наші юніори завоювали практично весь призовий п’єдестал, посівши перші місця, як в одиночних поєдиках, так і командних боях у союзі з хлопцями з інших клубів.

Хлопці «Князь-Джуніор» взяли активну участь на Чемпіонаті Світу в категорії HMB soft, який пройшов 1 грудня у Ризі, Латвія і гідно представили наш клуб і Україну на світовій арені.

На Кубку України з СМБ, який пройшов 22-23 грудня в Харкові, клуб «Князь» отримав нагороду — «Краща дитяча секція в Україні».

Також хочеться відзначити, що в цьому році ми відкрили свою тематичну локацію під відкритим небом — автентичний середньовічний табір «Княжа Слобода» за підтримки Фельдман Екопарк. Табір створено як інтерактивний парк, де кожен може сповна зануритися в епоху середньовіччя. Ми провели перший літній табір для дітей та організували ланку заходів на території парку «Княжа Слобода».

Ми провели насичений рік і йдемо вперед до нових досягнень і перемог!

Дякуємо всім, хто був в цьому році з нами і впевнені, що в наступному році нас буде ще більше!

З наступаючим Новим Роком!

Клуб «Князь».

Клуб Князь © 2020

Facebook messenger