Відкритий Чемпіонат України з Історичного Середньовічного Бою

15 грудня 2018 року в рамках відкритого Чемпіонату України з ІСБ відбулися кваліфікаційні бої в масових номінаціях. За результатами боїв кращі з кращих ввійдуть до складу національної збірної України з ІСБ і представлятимуть нашу державу на Чемпіонаті Світу, що відбудеться в травні 2019 року в Сербії.

Бійці клубу Князь також прийняли учать в усіх номінаціях Чемпіонату України, а саме: жіночі бої «5 проти 5», чоловічі бої «5 проти 5», та «12 проти 12». Та основний показник майстерності – не кількість бійців, а якість боїв, де ми також не пасемо задніх. Отже, маємо такі результати:

  • команда «Каракал», у складі якої змагалася представниця нашого клубу Карина Тімченко, — виборола 1 місце в номінації «5 проти 5» серед жінок;
  • команда «Князь-1» виборола 1 місце у номінації «5 проти 5» серед чоловіків;
  • команда «Князь» посіла 2 місце у номінації «12 проти 12».

Незважаючи на те, що номінація «12 проти 12» цього року проводилася вперше, клубу «Князь» вдалося зібрати повний бойовий склад лише з членів клубу, а саме 16 спортсменів, враховуючи запасних. Всього на змаганнях було 5 команд у номінації «12 проти 12». Бої проходили за круговою системою, тобто кожна команда мала зустрітися з усіма іншими суперниками. Враховуючи всі фактори, результат нашої команди доволі непоганий, але, звісно, нам ще є над чим працювати й куди зростати.

У номінації «5 проти 5» серед чоловіків наш клуб представляли дві команди, які також складалися лише з бійців клубу «Князь». Бої у цій номінації також проходили за круговою системою, а всього було 10 команд. Завдяки результативній роботі наших хлопців, клуб «Князь» вже другий рік поспіль представлятиме країну на Чемпіонаті Світу у номінації «5 проти 5», як найсильніша команда України. Взагалі країну у цій номінації представлятимуть 3 команди «Україна-1,-2,-3», відповідно до зайнятих місць на Чемпіонаті України.

Нагадаємо, що наступні етапи відбіркових боїв у одиночних номінаціях відбудуться 26 січня в Одесі та 23-24 лютого – в Харкові.

Вітаємо всіх бійців з перемогами та бажаємо достойних результатів у наступних змаганнях.

Клуб Князь © 2020

Facebook messenger