Імена «Князя». Дмитро Карпенко

Ми дуже раді тому, що і в наш клуб, і в наш рух в цілому, приходять нові, цікаві хлопці й дівчата. Вони за родом своєї діяльності займаються абсолютно різними справами, в наших лавах є студенти, програмісти, лікарі, менеджери з продажу, фармацевти, ковалі, військові, дизайнери та ін.. Але при цьому всі ми – одна велика й дружня родина «Князь»! Ми пишаємося своєю країною та по всьому світу з гідністю представляємо Україну, відстоюємо її честь на спортивних майданчиках. А патріотичному вихованню дітей та молоді в клубі ми приділяємо окрему увагу, і дуже часто – на прикладі старших товаришів!

Кожен з членів клубу «Князь» по-своєму цікавий, у кожного є своя історія.

Ось і сьогодні ми хочемо познайомити вас із хлопцем, який неодноразово відстоював інтереси нашої країни. Тут мова не лише про спортивні заходи по всьому світу. Цей хлопець також захищав нашу Батьківщину в зоні бойових дій АТО.

Знайомтеся: Дмитро Карпенко, боєць клубу «Князь», коваль, міцний і гарячий хлопець, патріот, учасник АТО.

Дмитро завжди мріяв стати військовим. В 2013 році сам пішов до армії на строкову службу. Того часу він й гадки не мав, що незабаром почнеться війна. При військовій частині служив в конвойному полку, посада – стрілець-радіотелефоніст.

У 2014 році, коли сепаратисти були під м. Ізюм (Харківська область), Дмитро вирішив, що потрібно йти і захищати свою Батьківщину. «Я вважаю, що це обов’язок кожного чоловіка – захищати свій дім!», — каже він. У зоні АТО Дмитрові довелося побувати і на гарячих блокпостах. Під час перевірок автівок неодноразово потрапляв під мінометні обстріли. При цьому, насамперед, треба було дбати про безпеку людей, які перетинають блокпост: сховати їх в укриття – це в першу чергу, і тільки в другу – потурбуватися вже про себе. Але, слава Богу, Дмитро залишився цілий і неушкоджений.

Справи на передовій йшли дуже складно. Так само складно було з боєприпасами та їжею. Дмитро з товаришами по службі раділи наче діти, коли до них завітав місцевий мешканець і привіз на гостинець дві трилітрові банки гарячого борщу, і ще – хліба з салом! А на День народження Дмитру подарували патрони та їжу.

Коли хлопець повернувся додому, в його душі ще тривалий час горіло пекуче бажання знову поїхати до зони АТО.

Наразі Дмитро знайшов себе, як коваля. Із шматків металу він створює відмінні сокири. Нелегка робота з молотом приносить Дмитру величезне задоволення. А згустки енергії він активно розряджає на тренуваннях у нас в клубі «Князь».

«Про історичний середньовічний бій я дізнався досить давно від свого друга Олексія Подрядчікова (який також є членом клубу «Князь»). Я дуже хотів спробувати надіти обладунки та увірватися в бугурт», — розповідає Дмитро, «Вдячний хлопцям за тренування, підтримку і допомогу в потрібну мить, а особисто – Ільясу Вишутіну, — за відмінні навантаження, почуваю себе просто чудово! «Князь» рулить!»

Сьогодні Дмитро бере активну участь у багатьох турнірах з ІСБ в різних країнах і представляє інтереси України пліч-о-пліч разом з товаришами з клубу «Князь». Йому подобається битися в масових номінаціях, або в «2 проти 2», коли ти чуйно відчуваєш плече партнера і розумієш, що сам теж несеш відповідальність і за нього.

Ми бажаємо успіхів Дмитру у всіх його справах і дякуємо за готовність завжди битися за честь України, як на передовій, так і в спорті!

Клуб Князь © 2020

Facebook messenger