Битва Націй 10

На початку травня, а саме 2-5 травня 2019 року пройшов ювілейний 10-й Чемпіонат світу з ІСБ «Битва Націй» . Відбувався він у Сербії, у невеличкому містечку Смедерево, на території зовсім не маленької Смедеревської фортеці.

На Чемпіонат світу прибули учасники з 40 країн світу! У дуже стрімкому та жвавому графіку відбувалися різні бої і номінації: одиночні та масові, жіночі та чоловічі. Цьогоріч були введені нові масові номінації, а саме – «12 проти 12» та «30 проти 30». А вишенькою на торті була зустріч трьох сотень лицарів у номінації «150 проти 150»!

До складу національної збірної України з ІСБ увійшли14 учасників клубу Князь серед котрих також дві дівчини і ми прийняли участь в усіх масових номінаціях.
Хлопці нашого клубу представляли Україну, як команда «Україна-1» у номінації «5 проти 5» та посіли 5 місце у світі.  А наші дівчата у складі збірної вибороли БРОНЗУ у номінації «5 проти 5, жінки»!

І головні нагороди національної збірної України, за участю наших бійців – це СРІБЛО у номінації «30 проти 30» та друге місце у медальному заліку серед 40 країн світу.

Ми вітаємо всіх з чудовими результатами і дуже раді, що мали змогу бути на ювілейному Чемпіонаті світу «Битва Націй».

Також дякуємо всім за підтримку та допомогу, за чудову організацію, справедливе суддівство та чудові і яскраві бої!!!

Клуб Князь © 2020

Facebook messenger